Se 2020 års vackraste färger

Grattis alla Umeåbor.
Nu har 2020 års vackraste inomhusfärger anlänt till Happy Homes.
Kolla in, njut och inspireras.

Snart är ett nytt årtionde här. Det firar Happy Homes i Umeå med att presentera 12 helt nya färger från Jotun Lady.
– Hela färgkartan är fantastiskt inbjudande. De här kommer att tilltala många av kunder. Var så säker, säger Eva Bolin, färgsättare på Happy Homes.

Curious Mind, Daydream och Wisdom. De nya färgerna har fått namn efter sådant som reflekterar optimism och vänlighet i kombination med individualitet och nyfikenhet. Egenskaper som betyder mycket för framtidsutveckling, personlig utveckling och val av vägar i livet. Med det nya färgkonceptet vill Jotun inspirera till framtidstro och optimism. Kanske är du en av dem som längtar efter en liten förändring i vardagen?
– Och nya kulörer kan verkligen hjälpa till med det. Färger har en väldigt stor påverkan på vår trivsel och hur vi upplever vår omgivning. En bra förändring börjar i hemmet.

Det har lagts stor vikt vid att de nya färgerna ska kunna kombineras med varandra på ett fint sätt.
– Vi hjälper dig gärna med råd och tips på hur du kan matcha kulörerna med varandra. Du kan även köpa provmålarburkar så kan du se hur färgerna ser ut hemma hos dig.

En annan nyhet från Jotun är nya Lady Wonderwall, som används där det krävs extra tåliga väggar. Den finns nu i en mattare kulör än tidigare.
– Alla har inte gillat att den varit så pass blank. Men nu finns ytterligare ett alternativ.

Spana in – här är några av de nya färgerna: 

 1 Curious Mind

Passar att använda som en neutral basfärg eller som accent-färg. Är som gjord för dig som vill testa nytt och experimentera. Tillsammans med andra färger kan den kännas både maskulin och tuff.

Exhale

Spänn av och ta det lugnt. Exhale ger ett svalt och avslappnat intryck. Tonen är blågrön med ett gråaktigt stråk över sig.

Liveley Red

Glad, pigg och levande. Här är en färg som framstår som en livlig mix av orange, rosa och rött.

4 Daydream

En färg som passar att måla ett helt rum med, men som också kan kombineras med ljusare färger. Upplevs som varm, behaglig och jordnära.

5 Statement blue

Kraftfull knallblå färg som väcker uppmärksamhet. En kulör för den som vågar.

Adventure

Kan beskrivas som ett litet äventyr av gult, rött och orange. Är varm, jordnära och gyllene. Här matchad med färgen Curious Mind.

Wisdom

Är en kulör som är rödare i färgen än många andra lila kulörer, men det mest speciella är djupet i Wisdom som ger en känsla av elegans och magi.

Free Spirit

Sval, men levande och uppfriskande. Har en liten del av grönt i undertonen och upplevs som en pigg blå färg.