Så enkelt skapar du ditt drömhem

Sugen på att göra om hemma?
Då har du kommit rätt.
Så här enkelt skapar du ditt drömboende.

Hösten är här och med den vill vi göra om hemma. Något som inte minst märks hos färg-, tapet- och golvbutiken Happy Homes. Deras tjänst Färgsättningshjälpen är en riktig storsäljare så här års och har blivit en succé både i Umeå och Skellefteå. Nu vill allt fler få hjälp att skapa sitt drömhem. Färgsättningshjälpen innebär att en expert från Happy Homes besöker dig och tittar på ditt hems karaktär, ljusinsläpp och möblemang. Sedan får du ett färdigt förslag på exempelvis vilka tapeter, vilken färg och vilket golv som kan skapa det hem du drömmer om. Du kan få hjälp med bara ett rum, eller hela hemmet om du önskar det.
– Vi skapar den stil eller känsla som du som kund söker efter. Eller om du inte vet  hur du vill ha det så hjälper vi till att skapa en stil som är anpassat efter just ditt boende. Vi ger råd om tapeter, färg på väggar, golv och tak, säger Eva Bolin, som är en av Happy Homes experter.

Hennes kollega Liza Bergander berättar att Färgsättningshjälpen är till stor hjälp.
– Det är lätt att bli hemmablind eller att man inte har öga för hur man skapar en vacker helhet hemma. Ibland kan det även vara så att man är flera personer som inte är överens om hur man vill ha det, till exempel hemma eller på ett kontor då vi också hjälper företag att färgsätta. Då är det skönt att ha oss som vägledare.

3 enkla tips – så skapar du stilen

  1. Tänk på helheten
    Tänk på att matcha dina interiörer med väggar och golv så att helheten blir harmonisk. Till exempel kan livliga tapeter behöva lugnas ner och mixas med stillsammare gardiner.
  2. Välj rätt vitkulör
    Alla har något i vitt hemma. De vanligaste vitfärgerna är  0500n och 0502y, varav den senare har en något gulaktig nyans vilket gör att den upplevs lite varmare än den andra. Du bör inte blanda de varma och de kalla kulörerna i samma rum då de två vitfärgerna inte passar ihop med varandra. Välj en av nyanserna och använd den överallt där du vill ha vitt.
  3. Be om  hjälp
    Känns det svårt med alla val eller saknar du inspiration, idéer eller tid så be om hjälp. Vi gör det gärna enkelt för dig och hjälper dig med dina beslut.

 

Läs mer om Färgsättningshjälpen här

Färgsättningshjälpen kan även kombineras med tjänsten På din vägg där Happy Homes ser till att en professionell målare utför dina önskemål. Denna tjänst garanterar att arbetat påbörjas inom tre veckor. Färgsättningshjälpen och På din vägg bokas via telefon eller genom att besöka Happy Homes på Svedjevägen 1 i Skellefteå eller på Förrådsvägen 2 i Umeå.

Eva Bolin
Interiörkonsult och säljare, Happy Homes Skellefteå
Tel: 0910-50700
Liza Bergander
Interiörkonsult och säljare, Happy Homes Umeå
Tel: 090-71 41 00