Så får du ett miljövänligt och hållbart hem

Slit och släng – den tiden är förbi.
Nu vill allt fler Skelleftebor satsa på hållbara produkter!
Happy Homes erbjuder dig ett stort utbud. 

Hållbara produkter som är miljövänliga. Det är något som blivit allt mer efterfrågat på Happy Homes i Skellefteå, som har ett stort utbud av hållbara produkter inom allt från färg och tapet, till golv och vaxdukar.
– Kunderna är medvetna och tänker på framtiden. Vi ser att särskilt de yngre konsumenterna efterfrågar hållbara produkter, som blivit jättepopulärt, berättar Eva Bolin på Happy Homes i Skellefteå.

Den hållbara trenden innebär att vi vill ha produkter tillverkade av förnyelsebara naturmaterial, som är allergi- och astmavänliga, samt fria från gifter. Det är även viktigt att de är tillverkade på ett sätt som inte skadar miljön. Fler och fler leverantörer har anammat miljötänket och marknaden fylls på av allt mer hållbara produkter.
– Vi har fått in massor av hållbara och miljövänliga produkter inom alla kategorier. De som vi ser särskilt stor efterfrågan på är de hållbara golven och Jotuns färg Lady Balance, som förutom att den är hållbar och miljövänlig även är luktfri och avtorkningsbar. Det har varit extra stor efterfrågan på den från kunder som ska måla barnrum eller lokaler som används inom vården, säger Eva Bolin.

Här är fem populära och framtidsvänliga produkter från Happy Homes:

1 DUROS MILJÖVÄNLIGA TAPETER

Alla färger och lacker är giftfria, vattenburna och helt fria från lösningsmedel och PVC, vilket gör dem allergi- och astmavänliga. Dessutom omvandlas pappersavfallet vid framtagningen av tapeter till ny pappersråvara eller till värme i fabriken.

JOTUNS SVANEN-MÄRKTA FÄRG

Jotuns Lady Balance luktar minimalt och är godkänd av Nordisk miljömärkning och svanenmärkt. För att få bli svanenmärkt ställs höga miljökrav, till exempel om innehåll och användning av miljöfarliga kemikalier, utsläpp till luft, vatten och mark, energi- och resursanvändning samt avfallshantering. Det ställs även krav på kvalitet och funktion.

BERRY ALLOC VINYLKLICKGOLV PURE CLICK

Vinylklickgolvet Pure Click är hundra procent återvinningsbart, vilket gör det perfekt anpassat för framtiden. Berry Allocs produkter och tillverkningsprocesser förbättras och anpassas ständigt för att minska inflytandet på den naturliga miljön.

FORBO MARMOLEUM CLICK

Marmoleum Click är en golvprodukt som till största delen tillverkas av förnyelsebara naturmaterial. Det översta lagret är linoleum, ett biobaserat, ekologiskt tillverkat material som till 97 procent tillverkas av naturliga råmaterial. Hela 70 procent av dessa är snabbt förnyelsebara som lin och trämjöl, och 43 procent är återvinningsbara.

VAXDUKAR I FTALATFRIA MATERIA

Ftalatfria vaxdukar har blivit populära i Skellefteå. På Happy Homes finns det flera olika sorter att välja bland, där tillverkaren garanterar att produkten är fri från skadliga ämnen.

Linda Hallin
SÄLJARE, HAPPY HOMES
TEL: 0910-50727
Karin Johansson
SÄLJARE, HAPPY HOMES
TEL: 0910-50705